tiistai 24. heinäkuuta 2012

Pilven reunalta.

Musta tuntuu, että olen kulkenut kuin sumussa koko kesän. En ola jaksanut kunnolla tehdä yhtään mitään. Kaanaankoira pentu Chancos Hex kotiutui mulle juhannusviikolla ja hommaa on riittänyt kaikin puolin. Hexa on aivan ihana koira, mutta harmaita hiuksia tuottaa sisäsiistiksi opettaminen. Hexa on nyt 13 viikkoa vanha ja vieläkin kusee ja paskaa ja oksentaa sisälle kuten tänä aamuna sain taas olla todistamassa.. No joo toivotaan, että se siitä.. Pitää itse vaan olla ahkerana koko ajan viemässä sitä ulos..Ja täytyy myöntää, että välillä sitä unohtuu tähän koneen ääreen.. että taas on peiliin katsomisen paikka tässäkin asiassa..


                                                     


Nyt olen saanut treeneistä taas enemmän kiinni ja olen käynyt juoksemassa ja salilla. Ajattelin osallistua tohon Vaasa Maratoniin ja juosta siellä sen kymmenen kilometrin matkan. Alkukesästä kävin Vöyrillä juoksemassa 8 km aikaan 1h 5 min olin siis viikon juossut ennen tota kahdeksan kilometrin matkaa. Nyt vois sitten käydä mittaamassa, että onko mitään tulosta tullut.. Vielä kaksi viikkoa lomaa ja alkaa työharjoittelu. Torstaina lähden PipeFestiin Jämsään ystäväni Mirkan kanssa.. Vau! Siitä tulee kivaa..Mua vaan pelottaa nukkua teltassa..Pitää varata paljon paljon lämmintä vaatetta mukaan..

En ole uhrannut koko kesän aikana ajatustakaan teatterille ja olen aivan yli huono varmaan, kun meillä alkaa harjoitukset kaupunginteatterilla..No ehkä sitä joskus pitää uskaltaa olla myös huono muuten ei kehity... Musta tuntuu kyllä aina, että olen huono joka asiassa. Mua naurattaa näin jälkeenpäin mun potkunyrkkeilytreenit..Kyllähän mä kovaa yritin ja kunto nousi, mutta en osannut yhtään mitään.. Ja itsekseni ajattelin, että mä oon kaikille nyt se huono esimerkki..Katsokaa kaikki tänne älkää tehkö niin kuin minä teen..Hyppynaruakaan en osannut hyppiä oikein... Loikin ku arojänis isoja hyppyjä, vaikka juju oli just siinä miten saa siitä hyppelystä mahdollisimman taloudellista.. No joo ehkä mä vielä joku päivä uskaltaudun taas sinne treeneihin nolaamaan itseni... Ja kyllähän mä varmasti kehityinkin jonkun verran...Se kehitys ei vaan näkynyt missään... No ainakin mulla on realistiset kuvitelmat omista kyvyistäni joten hyvä puoli tässä on se, että en ainakaan voi olla narsisti vaikka muunlaista luonnehäiriötä voisi taustalta löytyäkin... :) No joo älkää ottako näitä mun sepustuksia niin kirjaimellisesti... Hip hei.. Huomiseen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti