lauantai 8. lokakuuta 2011

Tupakoitsijasta terveysintoilijaksi

Meillä oli ensi-ilta Wasa Teaterilla näytelmästä Hemsång. Yleisö taputti seisaaltaan loppukiitoksissa. Vau! Oli kyllä hyvä fiilis.  Lähdin bileistä aikaisemmin kotiin, koska tunsin itseni vähän kuumeiseksi. Kotimatkalla törmäsin yhteen todella humalassa olevaan nuorukaiseen, joka kaatui keskelle jälkakäytävää. Soitin hänelle taksin ja eräs vanhempi herrasmies odotti kanssani, että taksi tuli  noutamaan tämän nuorukaisen kotiin. Kaikenlaista sattuu ja tapahtuu Vaasan yöelämässä.

Koulussa meillä on meneillään ohjauskurssi. Joka alun paniikin omaisten tuntemuksien jälkeen on muuttunut varsin miellyttäväksi kokemukseksi. Kauheaa oli ymmärtää miten ohjaajan pitää revetä joka paikkaan, kun ei ole saatavilla rekvisiitan hoitajaa tai puvustajaa. Siinä on kyllä työsarkaa täytyy myöntää.

Olen lukenut netistä vehnänorasjuoman ja jauheen hyvää tekevistä vaikutuksista ja päätän kokeilla tätä ihmeainetta. Nyt olen taas jälleen kerran lopettanut tupakanpolton. Tämä on jo ehkä kymmenes kerta elämässäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti