tiistai 14. syyskuuta 2010

Tiistai 14.9.2010 Dippadai

Tänään meillä oli improvisaatiota ja akrobatiaa ja leikkejä. Akrobatiatunnin onnistumisen hetkistä vajosin syvään masennuksen suohon, kun tehtiin improvisaatiossa miimisesti asioita ja muut ei oikein tajunnut, että mitä mä yritin esittää. No sain katsoa muilta ja harjoittelen kotona niin, että teen ensin asian oikealla esineellä ja heti perään miimisesti, että tekemiseeni tulee enemmän tarkkuutta.

Viime viikolla saimme tietää, että joudumme tekemään kaksi eri portfoliota. Leikkiportfolion, johon keräämme kaikki leikit ja sitten oikean portfolion, johon keräämme tietoja siitä miten olemme kasvaneet ja mitä olemme oppineet tämän koulutuksen ja kurssien aikana. Olen aloittanut leikkiportfolion tekoa ja se tuntuu todella työläältä. Ainakin yli 50 leikkiä kirjoittamatta tietokoneelle. Tämä tietää työntäyteistä viikonloppua.

Tänään menemme katsomaan yhtä lauluesitystä Vaasan Ritzille vanhaan elokuvateatteriin. Kaksi ruotsalaista muusikkoa esiintyy, en nyt muista nimeä, mutta illan mittaan se selviää mitä on luvassa. Menen vielä ennen esitystä käymään kuntosalilla vähän treenailemassa. Minulla on kortti Wasamoveen mikä on Halpa-Hallia vastapäätä keskellä kaupunkia. Sopivasti Subway vieressä, josta hiivin usein treenin jälkeen hakemaan palauttavan leivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti