lauantai 28. syyskuuta 2013

Laiska lauantai

Eipä ole tullut päivitettyä blogia sitten aikoihin. Viimeinen scenkonst-vuosi menossa. Suunnitellaan mahtavimpia festareita ikinä. Vielä kun sitä tietäis mitä tekisi lopputyöksi..?  Olen aloittanut astangajoogan varmaan neljännen kerran elämässäni. Nyt ajattelin vihdoin käydä edes alkeiskurssin loppuun.  Kotona olen tehnyt bodyflowta. Tilasin tuon Bodyflow+dvd:n netistä. Tässä vähän kuvausta: 

Jos mustakin kehittyis näiden harjoitusten jälkeen kehonsa tiedostava ja hyvin kantava suora ihminen.
 
Lempeän tehokas kehonhuoltomenetelmä
Bodyflow by Janice Redman on eri-ikäisille ja -kuntoisille sopiva liikuntamuoto. Bodyflow yhdistää useiden kehonhuoltometodien parhaat puolet mahdollistaen lihaskunnon, venyvyyden ja stressinsietokyvyn kehittymisen harjoittelijan omassa tahdissa.
Bodyflow-menetelmä löytää inspiraationsa pilateksesta, joogasta, alexander-tekniikasta, tanssista - ja ennen kaikkea ihmisvartalosta ja sen liikkeistä. Harjoituksissa pyritään yhdistämään liike ja hengitys sulavaksi virraksi, flow’ksi. Lihakset vahvistuvat, keskivartalon hallinta paranee, fyysiset ja henkiset jännitykset sulavat. Huonojen työasentojen jäykistämät nivelet löytävät luonnolliset liikeratansa, muissa lajeissa usein vähäiselle käytölle jäävät pienet lihakset aktivoituvat.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti